Training “Gezond Zwanger” voor verloskundigen

Vanaf dit jaar zijn we gestart met de door KNOV geaccrediteerde cursus voor verloskundigen ‘Gezond Zwanger‘. Vanwege de huidige situatie rondom Covid-19 zijn veel reguliere cursussen voor verloskundigen geannuleerd. De vraag naar kwalitatief hoogwaardige trainingen is daarmee niet verdwenen. Daarom hebben wij besloten om vanaf 6 november a.s. te starten met een online training.

De training maakt je bekend met de richtlijnen en wetenschappelijke informatie op het gebied van voeding en zwangerschap. Aan de hand van praktijkvoorbeelden komen de meest voorkomende voedingsgerelateerde complicaties (zoals hyperemesis gravidarum of anemie) aan de orde. Ook bespreken we het steeds vaker voorkomen van eetstoornissen tijdens de zwangerschap.

De training is geaccrediteerd voor 5 punten (KNOV) en wordt afgesloten met een certificaat. Schrijf je in via onderstaand formulier en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Mochten jij en je collega’s een voorkeur hebben voor een in-company training, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Accreditatie: 5 punten Kosten: 195,- Euro (Excl. BTW en inclusief trainingsmaterialen)